Dezaktywacja uploadu screenów do Strumienia zdjęć
Jeżeli maksymalnie wykorzystujesz możliwości swojego iPhone'a, to pewnie korzystasz z opcji automatycznego udostępniania zdjęć w Strumieniu. To świetne rozwiązanie, ale czasem bywa irytujące, gdy na przykład udostępniane są zrzuty ekranu. Jak sobie z tym poradzić?