Google Zdjęcia przypomni ci, abyś podzielił się zdjęciami

Strona głównaGoogle Zdjęcia przypomni ci, abyś podzielił się zdjęciami
17.05.2017 17:59
Google Zdjęcia przypomni ci, abyś podzielił się zdjęciami
Bolesław Breczko
Bolesław Breczko

"Wiemy, że jesteś świetnym fotografem. Wiemy też, że jesteś też straszną osobą i nie dzielisz się zdjęciami z innymi"

Zrobiłeś setkę zdjęć na imprezie, ale nie chce ci się ich teraz oglądać i wysyłać znajomym? Google Zdjęcia pomoże. Nowa funkcja w aplikacji rozpozna osoby na zdjęciach, wybierze najlepsze i zasugeruje podzielenie się z nimi. Jeśli natomiast ktoś wyśle zdjęcia tobie, a ty też masz zdjęcia z tej samej imprezy, to aplikacja zapyta, czy też chcesz się nimi podzielić.

Google Photos: Sharing made easier

Kolejną usługą aplikacji Zdjęcia, jaką wprowadza Google są "Udostępnione Galerie". Dzięki niej będzie można wybrać osobę, z której automatycznie będą udostępniane zdjęcia. Aplikacji będzie można powiedzieć, które zdjęcia ma automatycznie wysyłać, np. zdjęcia konkretnych osób albo zrobionych w konkretnym czasie. Nie trzeba będzie tego robić ręcznie, sztuczna inteligencja Google zrobi to za nas. Usługa będzie dostępna zarówno na systemie Android jak i iOS jeszcze w tym roku.

Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Udostępnij:
Wybrane dla Ciebie
Komentarze (0)