PhoneCloser zamknie aplikację Telefon po zakończonym połączeniu

ios
ios
Krystian Bezdzietny

21.11.2010 10:18, aktual.: 21.11.2010 11:18

Zalogowani mogą więcej

Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika

iPhone ma dość dziwną przypadłość, która objawia się wyświetlaniem aplikacji Telefon po każdym zakończonym telefonie, nawet wtedy, gdy przed zainicjowanym połączeniem nie miał uruchomionej tej aplikacji. Jeśli komuś przeszkadza ten trick, to może go prędko wyłączyć za pośrednictwem programu PhoneCloser.

Bezpośrednio po zainstalowaniu PhoneCloser, "funkcja" pojawiania się aplikacji Telefon po wykonanym połączeniu zostanie wyłączona. Program nie ma żadnych konfiguracji, więc jego instalacja jest tożsama z jego aktywacją. Usunięcie PhoneCloser z Cydii spowoduje dezaktywację dodatku.

Z pewnością większości użytkownikom nie przeszkadza pojawiające się okno Telefonu lub po prostu się do niego przyzwyczailiśmy, jednak idea uruchamiania się tej aplikacji po połączeniu jest naprawdę niezrozumiała. Na szczęście powstają dodatki, które pozwalają na usunięcie takich "smaczków".

PhoneCloser dostępny jest za darmo w Cydii.

Źródło: iPhone Italia

Źródło artykułu:WP Komórkomania
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Wybrane dla Ciebie
Komentarze (0)